Bilservice Göteborg

Det mest bekväma är att inte besöka verkstaden alls.
Låt verkstaden komma till dig.

Bilservice och reparation. På en plats som passar dig.

Vi erbjuder bilservice i Göteborg med omnejd. Vi kommer till dig med våra fullutrustade servicefordon och utför bilservice och reparation. Givetvis enligt tillverkarens instruktioner, protokoll och med stämpel i boken.

Service på plats

Vi kommer ut till er med våra fullutrustade servicefordon och utför service och reparation på en plats som passar er. Det kan vara hemma, på jobbet eller varför inte på gymmet medans du tränar.

Spara tid

Vi förstår därför att det kan bli krångligt att lämna in bilen på verkstad. Spara tid genom att låta oss ta hand om bilen. På en plats som passar er.

Garantier

På alla våra arbeten lämnar vi 12 månaders garanti och reservdelar omfattas av 36 månaders garanti. Vi arbetar endast med original reservdelar eller av motsvarande kvalité.

Professionella Tekniker

Våra fordonstekniker är proffs på det dom gör och har stor vana att arbeta med alla slags bilmärken. Våra servicefordon är utrustade med allt som behövs för att utföra de vanligast förekommande arbeten.

nöjda kunder

Vi hjälper dagligen bilägare

Johan W

AC Service

5/5
Ett mycket smidigt sätt att få bilen fixad. Mycket kompetent och trevlig personal.

Benjamin

Bromsbyte

5/5
Otroligt smidigt Kom till jobbet och bytte allting Billigt Supertrevlig mekaniker Kommer använda igen

Oscar

Bromsbyte

5/5
Byte av bromsskivor och belägg bak VW Sharan -17. Kom i tid och utförde jobbet enligt offert. Bra kommunikation! Kan varmt rekommenderas. Kommer nyttja igen vid behov.

Boka service hem