Innovatum Startup Day Delad andraplats

Vi hade förmånen att få vara en av finalisterna till Innovatum Science park´s “Startup Day” Affärsidétävling. Det räckte tyvärr inte hela vägen då konkurrensen var stenhård. Men vi är väldigt tacksamma för att vi fick möjligheten att prata om hur vi vill förändra verkstadsbranschen.

Om tävlingen:

“Tävlingen som varit öppen under fem veckor har attraherat privatpersoner och nystartade företag från en rad olika orter i Fyrbodalsområdet (Uddevalla, Trollhättan, Vänersborg, Mellerud, Färgelanda, Åmål och Hunnebostrand). Bland de sökande gick 18 team vidare för att pitcha för juryn i skarpt läge. Men innan dess erbjöds samtliga professionell pitchträning för möjlighet att vässa sina presentationer.

Juryn har bedömt idéerna utifrån kriterier så som behov på marknaden, graden av nytänk, tillväxtpotential och hur de bidrar till en hållbar utveckling.

–Vi på Swedbank tycker att entreprenörskap är otroligt viktigt för tillväxten i vårt närområde. Och att som jurymedlem få möta så många engagerade entreprenörer var otroligt kul. Konkurrensen var tuff, säger Tobias Hellberg, bankchef för Swedbank i Trollhättan och Vänersborg

Recommended Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

10% Rabatt

Anslut dig till vårt nyhetsbrev för att få 10% rabatt på din bokning. 

Boka service hem