Jobba som mobil Fordonstekniker?

Vårt Mål

Att erbjuda den bästa verkstadsupplevelsen på marknaden.

Vill du vara med och forma framtidens verkstadstjänst? – Carjoy kommer att erbjuda kunder runt om i landet en möjlighet att beställa hem en fordonstekniker. Det kan röra sig om enklare servicearbeten, byten av bromsar, belysning  och mycket annat som kan utföras utan tillgång till en fysisk verkstad. Istället kommer vi att utrusta egna servicefordon med det som behövs för att på ett säkert och miljöriktigt sätt utföra våra arbeten. På en plats som passar kunden.

Vi utvecklar egna digitala verktyg, både till våra tekniker som underlättar arbetet i form av mobilapplikation, men också konsumentapplikation där kunderna enkelt bokar arbeten till fasta priser.

Flexibla arbetstider

Börja senare på förmiddagen, Jobba extra på kvällar och helger, du bestämmer själv hur mycket du vill arbeta.

Bra betalt

Vi har inga dyra verkstadslokaler med stora maskiner. Detta gör att vi kan erbjuda högre lön än den lokala verkstaden.

Lättare arbeten

Vi arbetar endast med enklare typer av service och reparationsarbeten.

Vem är du?

Vi söker drivna och serviceinriktade personer som kan vara med oss och bygga framtidens bilverkstad. Du behöver inte ha 10-20 års erfarenhet av att arbeta i verkstad då våra arbeten kommer vara av enklare karaktär. Vi tycker istället att det är viktigare att du känner ett eget ansvar över dina arbetsdagar, är självgående, serviceinriktad och har ett driv att utvecklas, personligen och vi som organisation. För rätt personer kommer det finnas möjligheter att bli delägare.

Skicka en spontanansökan till simon@carjoy.se

Vi går löpande igenom ansökningar och kontaktar er efterhand.

10% Rabatt

Anslut dig till vårt nyhetsbrev för att få 10% rabatt på din bokning. 

Boka service hem